Home » Novice » Minimoto test day

Minimoto test day

Kako nagraditi otroka za uspešno končano šolsko leto? Privoščite mu vožnjo z minimotom! Minimoto test day bo potekal v Divači, 17. 6. 2022 na parkirišču pri Zdravstveni postaji od 16: 30 do 21:00. Brezplačen, varen, enkraten!

  • prijava na testiranje na sport@amd-divaca.si (da vam zagotovimo kombinezon),
  • otrok mora znati voziti kolo,
  • vsaj eden od staršev mora biti prisoten na prizorišču v času, ko je otrok na poligonu in mora podpisati izjavo,
  • primerna obutev – športni copati
  • testiranje je primerno za otroke od 5 – 12 let.

Preberite si članek mame, ki se na motor niti v sanjah ne bi usedla, ker je motor ne zanima, pa kljub temu absolutno podpira sina, ki je minimoto dirkač. Povedala vam bo kaj več o varnosti, divjanju in o bojaznih, ki jih imajo navadno mame in morda boste na to, da bi otroka kar zgodaj poslali v moto svet pogledali malo drugače:

naštel vam jih bo slovenski državni prvak sezone 2020 v minimotu v kategoriji Otroci 2 in državni podprvak v sezoni 2021 v minimotu v kategoriji Open (članska kategorija), Tadej Maver Guštin:

Ne, vožnja za vašega otroka, če spoštuje pogoje, ni nevarna. V primeru, da se otrok pravil ne drži, ga bomo odstranili s poligona.

Inštruktorji, ki bodo prisotni v času prireditve in bodo vašim otrokom pomagali, da bodo sedli za krmilo minimota, imajo večletne izkušnje v šoli minimota, zato jim svoje otroke lahko zaupate.

Ne, vi poskrbite le za dobro voljo in športne copate. Za ostalo poskrbimo mi. Zato vas tudi prosimo, da nam sporočite kako visok je vaš otrok, da lahko prinesemo s seboj primeren kombinezon.

Ker želimo, da bi se čim več otrok poizkusilo v vožnji z minimotom, je testiranje brezplačno.

Ne, kje pa! Tudi dekleta so lahko odlične voznice!

Upamo, da nam bo to uspelo že drugo leto. Medtem pa lahko pokukate na AMZS-jevo stran, kjer predstavljajo Motošportni dan za otroke in se prijavite tudi na tega!

Zna vaš otrok voziti kolo? Sledi navodilom? Če sta oba odgovora “da”, potem ni ovir, da ga prijavite. Kar pogumno, prijavnico lahko oddate že s klikom na spodnjo, rdečo tipko!

Vzporedno z Minimoto test day-em bo na istem prizorišču potekal tudi Dan motošportov.

Prijava na Minimoto test day

Obveščamo vas, da so prijave na Minimoto test day zaradi velikega števila prijavljenih zaključene. To pa še ne pomeni, da ne smete poskusiti sreče. Pridite vseeno pogledati in če bo še kaj prostora, bomo otrokom omogočili testiranje. Prednost imajo seveda že prijavljeni otroci.

Sanje ne smejo imeti meja, zato otrokom pomagamo sanjati:

logotip AMD Divača
Scroll to Top